Bepaal uw vaginale pH-waarde met deze unieke zelftest

De test is erop gericht om vaak voorkomende vaginale problemen tijdig te onderkennen en voor te zijn. Een eenvoudige en pijnloze zelftest die u in staat stelt om tijdig een verandering in de zuurgraad (pH-waarde) van uw vagina te onderkennen. Deze pH-waarde is van groot belang. Een verandering in deze waarde kan leiden tot ongewenste schimmelvorming, Bacteriële vaginose (BACTERIËLE VAGINOSIS / GARDNERELLA) en een daarmee samenhangende toename van bacteriën, jeuk, vaginale afscheiding en irritatie. Veelal treedt BV op in combinatie met een dunne witte of grijze vloed en een onaangename geur (er wordt veelal de term vislucht gehanteerd). Ter voorkoming van Schimmelinfecties en zelfs op lange termijn onvruchtbaarheid of bij zwangere vrouwen een vroeggeboorte, is het zeer belangrijk deze pH-waarde regelmatig te controleren.

Via deze unieke zelftest heeft u nu die mogelijkheid. Tijdig onderkennen hiervan biedt u de mogelijkheid om via aanpassing van voedingspatroon, gebruik van speciale vaginale hygiënische producten of medicinale crèmes deze problemen voor te zijn. Ook bij een mogelijke Candida of Trichomonas besmetting kan een veranderende pH-waarde een eerste mogelijke aanwijzing zijn. 

Controleer zeker tijdens uw zwangerschap de vaginale pH-waarde. Voor het belang hiervan kijk onder het kopje "wetenschap en onderzoek". 


pH-Balance